Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA FA LA MILLOR GALA AMB L’OUTLET AL CARRER

IGUALADA FA LA MILLOR GALA AMB L’OUTLET AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La quarta edició d’Outlet al Carrer ja és història. S’han arribat a complir, i en alguns casos superar, tots els objectius marcats d’aquest, ja tradicional esdeveniment en el calendari comercial de la ciutat. Els pàrquings complerts abans del migdia, bullici de gent a la zona comercial i en tots els carrers colindants al centre, bon temps, moltes bosses al carrer, i el que és més important, els comerciants i el públic satisfets de desenvolupament de la jornada de dissabte passat.

Com és habitual, moltíssima afluència de gent
Com és habitual, moltíssima afluència de gent
En resum, seixanta i cinc parades distribuïdes al llarg de la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu, centenars de gots d’una excel·lent xocolata calenta que va fer delícies pels assistents, espectacular tirolina , rocòdrom i pont penjant per desenes i desenes de nens i nenes que van tenir l’oportunitat d’endinsar-se en el màgic món d’escalada i muntanyisme i milers de visitants de tota la comarca, com també els clients d’altres grans ciutats, com ara Manresa, Martorell, Vilafranca del Penedès, etc , que van tenir l’oportunitat de conèixer la ciutat.

No obstant això, més allà dels freds números d’assistència de públic, de volums de venta i peces adquirides, probablement el més important del dissabte, és l’imatge i impressió general que va deixar la ciutat, o dit d’altre manera, les bones vibracions que es van emportar el visitants d’altres indrets de Catalunya. Igualada ha pogut lliur una de les seves millors gales , ha demostrat la seva cara amable, d’una ciutat vibrant, amb molta energia i acollidora en tots els sentits.

Perquè milers de visitants van tenir l’oportunitat de passar un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent el llegat cultural i social igualadí. Està clar que les persones vingudes d’arreu de Catalunya no es van dedicar només a comprar a diferents parades al llarg de "Shopping line ", sinó va poder entrar a diferents comerços, omplint d’aquesta manera tot el centre comercial de la ciutat. Per aquest motiu, l’entitat ha repartit milers de plànols detallats de la zona, amb una complerta llista de participants en l’activitat, com una extensa selecció dels restaurants que van oferir menús especials i altres establiments de menjar del centre de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir una visita agradable als visitants de fora d’Igualada.

Va ser una oportunitat immillorable per fer promoció de la ciutat, en un ambient divertit i festiu, i coincidint amb el Festival « Zoom ». El dissabte passat tot el comerç igualadí es va beneficiar de visitants i turistes d’aquell dia. I no només el comerç, sinó, moltes activitats i serveis de la ciutat. De fet, Igualada Comerç UBIC d’aquesta manera ja marca el camí de futur, treballar per estendre l’imatge positiva i optimista de la nostra ciutat, generar i estimular l’activitat econòmica.

La ciutat d’Igualada va tornar a ser el dissabte un punt neuràlgic de Catalunya, comercialment parlant.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web