Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA SOPAR DEL 30È ANIVERSARI D’IGUALADA COMERÇ UBIC

SOPAR DEL 30È ANIVERSARI D’IGUALADA COMERÇ UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada celebra enguany el seu trentè aniversari, i ho està conmemorant amb un seguit d’actes públics, institucionals, i de cara als associats. Fa dos messos, de fet ja va participar en la Fira Multisectorial, amb la realització d’un un gran mural de caramel gegant amb el logo de l’efemeride, en el que van col·laborar tots els visitants.

Posteriorment es va realitzar la conferència que va donar l’escriptor, periodista i empresari Sr. Xavier Roig i Castelló amb el títol “Regeneració comercial, empresarial i política: l’únic camí per sortir de la crisi”.

Díptic
Díptic
No obstant això, l’activitat estrella és el sopar de l’entitat que es celebrarà el dijous, dia 2 de desembre a l’antic Escorxador d’Igualada, i on es farà la presentació de la nova imatge de l’entitat i la corresponent campanya comunicativa. Igualada Comerç ja ha enviat les invitacions a tots els comerciants de la ciutat.
Díptic-2
Díptic-2

Més sobre la UBIC

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada és una entitat que cumpleix 30 anys de la seva fundació (1980). Actualment té més de 300 punts de venda aglutinant així la majoria de comerç de la ciutat.

Desprès de diferents etapes, actualment el comerç d’Igualada gaudeix d’una bona salut. És un dels referents de Catalunya i un importantíssim pol d’atracció amb una gran concentració comercial en un lloc privilegiat. Milers de visitants d’altres ciutats en són la mostra.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web