Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ELS ALUMNES D’IGUALADA DIBUIXEN ELS COMERÇOS EN LA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ UBIC

ELS ALUMNES D’IGUALADA DIBUIXEN ELS COMERÇOS EN LA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Com ja es ben sabut, Igualada Comerç UBIC ha anat realitzant en els últims vuit anys la tradicional campanya de dibuix, en la que participen tots els alumnes d’Igualada. Aquesta activitat te una acceptació amplia entre els ciutadans i ciutadanes i entre totes les escoles d’Igualada.

Enguany, amb el títol de la campanya “DIBUIXA EL TEU COMERÇ” , Igualada Comerç UBIC ha convidat als alumnes de totes les escoles a dibuixar el seu comerç, establiment, o botiga d’Igualada, sigui real, o imaginària.

Adrià-El guanyador de l´any passat
Adrià-El guanyador de l´any passat
Es tracta, doncs, d’una campanya socio-promocional que té com objectiu la participació d’alumnes d’escoles d’Igualada que han dibuixat un establiment comercial, real, o imaginari. Els millors dibuixos s’exposaran a partir de la setmana vinent als aparadors dels comerços participants, fins al final de la campanya. Un dels objectius de la campanya és crear un circuït comercial i que el públic vagi visitant les botigues on seran exposats els dibuixos premiats. El temari és bastant ampli i les possibilitats múltiples, això sí, les tècniques, els formats i els material són iguals com els anys anteriors.

Com sempre, el millor dibuix s’utilitzarà com la postal per la Campanya de Nadal d’enguany. Igualada Comerç UBIC torna a comptar, igual com als anys anteriors, amb la participació de totes les escoles d’educació infantil i primària d’Igualada.

Igualada Comerç UBIC està convençuda que aquesta és una de les millors maneres de fomentar la participació ciutadana en la promoció de la ciutat i fomentar els valors cívics entre la població més jove.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web