Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 12 DE MARÇ

BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 12 DE MARÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 12 de març, l’entitat està preparant la 29à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles.

Impresionant pista de karts de l´última edició
Impresionant pista de karts de l´última edició
Igualada Comerç està prepararant de nou aquesta promoció en marc de la imatge comuniactiva de l’entitat. A més a més n’hi hauran activitats com maquillatge infantil, megafonia i altres atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el dilluns, 7 de març, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el dilluns, dia set de març de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web