Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ALBA TORT LLORENÇ RECULL EL PRIMER PREMI DE LA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ-DIBUIXA EL TEU COMERÇ

ALBA TORT LLORENÇ RECULL EL PRIMER PREMI DE LA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ-DIBUIXA EL TEU COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Aquesta setmana, Igualada Comerç va entregar el primer premi-regal de la campanya de l’entitat, "Dibuixa el teu comerç". Com cada any, els organitzadors i la comissió van estar debatent fins l’últim moment per escollir el millor dibuix.

El millor dibuix d´enguany és de l´Alba Tort
El millor dibuix d´enguany és de l´Alba Tort
L’artista premiada i la guanyadora absoluta d’aquesta vuitena edició és la jove Alba Tort Llorens, alumna de 6è B de Primària del Col·legi Maristes d’Igualada. A l’Alba se li va tornar el seu dibuix i a més a més se li va entregar el regal, un dvd portàtil.

Els altres guanyadors per cursos són:

Els millors dibuixos per categories de cursos i la portada de la Postal d´enguany
Els millors dibuixos per categories de cursos i la portada de la Postal d´enguany
ORIOL PRAT – 5è sc Primària, Academia Igualada

TONI LAMOLLA ALEGRE – 4t Primària, Col·legi Jesus Maria

EMI IURIAN - 3r A Primària, CEIP Garcia Fossas

ELENA BENÍTEZ - 2n A Primària, CEIP Pare Ramon Castelltort

ARLET COTS BORREGA - 1r A Primària, Col.legi Maristes Igualada

MARINA VIDAL - Ed. Infantil 5 anys, Escoles de l’Ateneu Igualadí

MARINA RODRIGUEZ ATSARA - Ed. Infantil 4 anys, Escola Dolors Martí

CLASSE DE LES FORMIGUES A - Ed. Infantil 3 anys, Col·legi Escolàpies

Campanya amb les escoles "Dibuixa el teu comerç" és una campanya promocional que s’organitza per vuitè any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre de 2010, i amb amb la participació de més de tres mil alumnes de tota la ciutat. És una cita ineludible pels nens i nenes d’Igualada. Aquesta popular promoció és una activitat molt consolidada i una cita al que els infants d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió.

Recordem que es tracta d’una campanya socio-promocional que té com objectiu la participació d’alumnes d’escoles d’Igualada que dibuixen un comerç de la ciutat o algun imaginari. Els millors dibuixos van estar exposats als aparadors dels comerços participants. Un dels objectius de la campanya era de crear un circuït comercial i que el públic anès visitant establiments comercials on hi eren exposats els dibuixos premiats.

Com sempre, en l’edició d’aquest any, hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat: CEIP Emili Vallès, Ceip P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, Ceip Gabriel Castellà, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i Ceip Garcia Fossas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web