Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA M´AGRADA LA BOTIGA AL CARRER

M´AGRADA LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A vista de només 10 dies, Igualada Comerç recorda a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 12 de març, l’entitat està preparant la 29à edició de“La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca simbòlicament el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. Encara que la Botiga al Carrer es fa sempre al principi del mes, enguany s’ha posposat una setmana perquè aquest cap de setmana hi haurà El Carnaval i la Rua i l’ocupació de la via pública no haguès estat possible.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents i amplies zones de la ciutat, faciliten d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les. La Botiga al Carrer d’Igualada és de llarg la més gran a Catalunya.

De fet, aquesta setmana ja començarà la campanya publicitària que té com objectiu reforçar la imatge de la ciutat i del seu comerç. Es tracta doncs, de la continuació lògica d’una sèrie de missatges amb la ja popular frase “M’Agrada” que va començar amb Igualada, Estimar i ara toca “M’Agrada la Botiga al Carrer”. Igualada Comerç aposta fermament per un estil optimista, fidel a les seves arrels i amb una autoconfiança i estima vers al seu entorn.

Naturalment, l’organització prepara una sèrie d’activitats de les quals informarà la setmana vinent i que tenen com objectiu fer que sigui una jornada inoblidable. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el dilluns, 7 de març, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el dilluns, dia set de març del total de nombre, noms i situació de cadascun dels participants de l’activitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web