Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES VISITA A IGUALADA COMERÇ DEL JOSEP Mª RECASENS, DIRECTOR GENERAL DE COMERÇ

VISITA A IGUALADA COMERÇ DEL JOSEP Mª RECASENS, DIRECTOR GENERAL DE COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El dilluns passat, dia 28 de febrer, el Sr. Josep Mª Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, va visitar la seu d’Igualada Comerç i de la Delegació a l’Anoia de la CCC, amb l’objectiu de conèixer aprop les dues associacions. També hi varen ser presents el Sr. Miquel Àngel Fraile, Secretari General de la Confederació de Comerç de Catalunya, el Sr. Emiliano Maroto, Secretari General Adjunt. Sr. Miquel Rodríguez, Gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda i Sr. Octavi Miarnau, Delegat de Serveis Territorials de Lleida.

El Director General va fer aquesta visita en el marc d ’intercanvi d’impressions amb el sector comercial de Catalunya. De fet, és una de les primeres visites realitzades des del seu nomenament de fa només un mes.

La visita va començar primer amb una roda de premsa, on el Director General va tenir l’oportunitat de contestar a les preguntes dels mitjans locals, i posteriorment es va realitzar una reunió amb els membres de la Junta d’Igualada Comerç i altres comerciants, on es van debatre diferents temes, tant d’àmbit local, com nacional, com ara la nova Llei de Comerç, finançament, competència deslleial i horaris comercials.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web