Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES COMUNICAT IMPORTANT!CANVI DATA LA BOTIGA AL CARRER

COMUNICAT IMPORTANT!CANVI DATA LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell amb la data canviada
Davant la confirmació definitiva de la previsió de fortes pluges per aquest dissabte, i desprès de haver realitzat nombroses consultes entre els establiments participants, , la Junta d’Igualada Comerç, l’Ajuntament d’Igualada i altres agents implicats, s’ha pres la decisió de postposar la Botiga al Carrer, prevista per aquest dissabte, dia 12 de març, pel dissabte, dia 19 de març .

Una majoria pràcticament absoluta, tant els comerciants, com el públic, prefereixen que la Botiga al Carrer es realitzi, encara que sigui amb una setmana de retràs.

L’entitat ha intentat mantindre l’activitat fins l’últim moment. Malgrat això i davant les previsions de temps cada vegada més negatives, s’ha decidit canviar la data. L’objectiu principal és de no mantindre els assistents participants i el nombrós públic a falses expectatives fins el mateix dissabte.

Naturalment, el format de la Botiga al Carrer, la publicitat i totes les activitats previstes per aquest dissabte es mantindran pel dissabte, dia 19 de març tal i com s’havia planificat. D’aquesta manera esperem que tots, tant els comerços participants, com els visitants puguin planificar millor, tant aquest cap de setmana, com el proper.

Igualada Comerç lamenta les molèsties que s’hagin pogut produir per aquests canvis aliens a la pròpia organització.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web