Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES JORDI MARTÍNEZ I SEUBA ELEGIT COM UN DELS VICEPRESIDENTS DE LA CCC

JORDI MARTÍNEZ I SEUBA ELEGIT COM UN DELS VICEPRESIDENTS DE LA CCC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha celebrat el passat dijous la seva assemblea electoral. Aquestes eleccions, a més de refrendar a Pere Llorens com a president, càrrec que ostenta des de la creació de l’entitat al 1985, també han servit per escollir una nova junta directiva, que ha renovat un 65% dels dirigents que a partir d’avui estaran al capdavant de la CCC, respecte a les anteriors eleccions de 2006.

Entre les incorporacions més destacades estan Jordi Martínez i Seuba, president d’Igualada Comerç, i empresari igualadí del sector d’electrodomèstics, qui ocuparà el càrrec de vicepresident de la CCC per les comarques de Barcelona.

La nova Junta afronta aquests quatre anys de presidència amb il·lusió i ganes de treballar per al comerç i defensar els seus interessos en uns moments difícils pel consum amb la crisi financera que travessa el país. Però també ha anunciat que vol que aquest nou manament es caracteritzi per una junta i presidència de consens que aposta per la coordinació i la delegació de les tasques de representació.

La Confederació de Comerç de Catalunya és l’organització més representativa del comerç català i aplega actualment uns 350 gremis i associacions, que alhora representen 90.000 comerciants i botiguers de Catalunya.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web