Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ PROMOU L’AFILIACIÓ A L’ASSOCIACIÓ INTERSECTORIAL D’AUTÒNOMS DE CATALUNYA (AIAC)

IGUALADA COMERÇ PROMOU L’AFILIACIÓ A L’ASSOCIACIÓ INTERSECTORIAL D’AUTÒNOMS DE CATALUNYA (AIAC)

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

L’entrada en vigor de l’Estatut del Treball Autònom, va establir un nou punt de partida per a les treballadores i treballadors autònoms i el reconeixement dels seus drets, tant individuals com col·lectius. En aquest sentit, té especial importància la determinació de la representativitat de les associacions professionals de treballadors autònoms per poder exercir la interlocució.

Des de Fepime-FTN es va promoure la constitució de l’Associació Intersectorial d’Autònoms de Catalunya (AIAC). Per tal que l’AIAC pugui optar al reconeixement d’associació representativa d’autònoms i pugui facilitar el reconeixement de la Federació Espanyola d’autònoms (CEAT) com a associació representativa a nivell estatal, ha d’obtenir un conjunt de dades. Per aquest motiu es demana a tots els treballadors de comerç que reuneixin els requisits per ser membres, a complimentar el document d’afiliació a l’AIAC http://www.foment.com/aiac/index.h3p?org=v24sa634 . Un cop complimentat, s’enviarà automàticament a la base de dades de la AIAC. Igualada Comerç s’ofereix també a tramitar aquesta afiliació.

Aquesta informació s’ha d’administrar i registrar en un termini inferior al mes. Independentment que passi aquest termini, seguiran admetent les sol·licituds d’adhesió per tal de constituir una Associació més sòlida i compromesa amb la situació actual dels autònoms. Sería convenient mantenir una comunicació fluida per estar informats dels autònoms que es donin d’alta/baixa i així tenir actualitzat en tot moment el registre de l’associació i els fitxers que se’n deriven.

Cal estar molt conscient del moment en que vivim i per això s’ha de fer una aposta clara pels autònoms i emprenedors dotant-los d’una organització, l’AIAC, que defensi els seus interessos, tant a nivell autonòmic com estatal.

Aquesta adhesió a l’associació no comporta cap despesa addicional.

Al enviar aquestes dades es facilitarà que es pugui operar a nivell institucional i defensar un nou marc de relacions que generi ocupació i millori la situació actual que els autònoms estant patint.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web