Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUESTA VEGADA SÍ! M’AGRADA LA BOTIGA AL CARRER

AQUESTA VEGADA SÍ! M’AGRADA LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

No passa res! Com ja se sap, davant la previsió de fortes pluges per passat dissabte, Igualada Comerç va haver de postposar la Botiga al Carrer pel dissabte, dia 19 de març. Pràcticament tots els participants inicialment inscrits han reafirmat la seva assistència. Tanmateix, el públic d’arreu està neguitòs, esperant el Gran Dia.


Imatge de l´any passat
El format de la Botiga al Carrer, la publicitat i totes les activitats previstes per passat dissabte es mantindran pel dissabte, dia 19 de març tal i com s’havia planificat.

Per tant, ens tornem a veure a Igualada el dissabte vinent, dia 19 a La Botiga al Carrer i amb el cartell actualitzat. A més a més, es podran comprar els regals pel dia del Pare/Sant Josep!

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. És l’activitat tradicional que coincideix amb el final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Encara que la Botiga al Carrer es fa quasi sempre al principi del mes de març, enguany s’ha retardat una setmana més perquè el passat cap de setmana n’hi havia El Carnaval i la Rua i l’ocupació de la via pública no era possible. Durant l’activitat, els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.


L’edició d’Igualada és una de les més participatives i visitades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, enguany tornen a participar més de 100 comerços repartits en diferents i amplies zones de la ciutat, faciliten d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les. Es calcula que l’edició igualadina atrau cada vegada entre 15.000 i 25.000 persones. Naturalment, la majoria són de la comarca i rodalies, però també n’hi ha molts visitants que arriben des de les ciutats tant llunyanes com Mataró, Tarragona, Balaguer, Lleida, etc. Des del punt de vista de superfície comercial i assistència, La Botiga al Carrer d’Igualada és de llarg la més gran a Catalunya.


Història de la Botiga al Carrer és llarga. Aviat es faran 15 anys de la seva existència. Durant aquest temps, l’activitat s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. Molta gent de fora truca expressament per assabentar-se de les dates d’aquesta promoció, atrets per la qualitat i el servei que ofereix el comerç d’Igualada. És el dia quan tota la ciutat es beneficia de gran quantitat de gent que ens ve a visitar, els restaurants, museus, activitats de lleure, etc.


Per tant, Igualada Comerç recorda a tots els igualadins, anoïencs i visitants de la nostra ciutat que pel proper dissabte dia 19 de març, l’entitat està preparant la 29à edició de"La Botiga al Carrer" - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca simbòlicament el tancament de les rebaixes de l’actual temporada.


De fet, des de fa dies ja està activa la campanya publicitària que té com l’objectiu reforçar l’imatge de la ciutat i del seu comerç. Es tracta doncs, de la continuació lògica d’una sèrie de missatges amb la ja popular frase "M’Agrada" que va començar amb Igualada, Estimar i ara toca "M’Agrada la Botiga al Carrer". Igualada Comerç aposta fermament per un estil optimista, fidel a les seves arrels i amb una auto-confiança i estima vers al seu entorn. Amb aquest objectiu la ciutat està decorada amb banderoles informatives, s’han enviat milers de pasquins, s’han publicat els anuncis a la premsa i també es poden sentir les falques per la ràdio.

Igualada Comerç també s’ha preocupat de crear l’ambient relaxat per acompanyar la diada. Al matí, des de les 12:30 fins a les 13.30, a la Rambla Sant Isidre tocarà un grup de jazz, compost per un cantant, un pianista i un baix. Al mateix escenari, per la tarda, des de 18 hores fins a les 19 hores, n’hi hauràn dos actuacions de pianistes i una cantant.


L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web