Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA FULL DE RUTA PER AL FOMENT DE L’ACTIVITAT COMERCIAL

FULL DE RUTA PER AL FOMENT DE L’ACTIVITAT COMERCIAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El diumenge 22 de maig estem convocats a escollir les persones i les candidatures que han de dirigir el Govern de la ciutat d’Igualada, en el període 2011-2014.

La situació econòmica general i, la d ’Igualada en particular, demana una implicació de tots en el futur de la ciutat.

Des d’Igualada Comerç volem estimular la participació, des de la divulgació de les prioritats d’actuació amb que les opcions polítiques concorren a aquestes eleccions municipals.

El “Full de ruta per al foment de l’activitat comercial ” és un intent de sistematitzar les propostes de les candidatures per l’Alcaldia de la nostra ciutat en 6 grans àmbits i 25 propostes d’actuació que tenen una influència significativa en el comerç d’Igualada.

No es tracta tant de donar les respostes, sinó formular correctament les preguntes. No es tracta de saber què faries tu si fossis alcalde, sinó què farà qui en sigui. Quins són els seus compromisos?

La nostra entitat ja ha lliurat aquest document a tots els candidats que aspiren a l’Alcaldia de la nostra ciutat. Una vegada estudiat el Full de Ruta, se’ls ha demanat que ho contestin en el transcurs de propers dies, amb el compromís d’Igualada Comerç de facilitar les seves respostes a tots els comerciants d’Igualada.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web