Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA M’AGRADA SANT JORDI!

M’AGRADA SANT JORDI!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç ha engegat una iniciativa conjunta per animar les vendes durant els dies previs i posteriors a la celebració del Sant Jordi i la Setmana Santa. Amb aquest motiu, l’entitat presenta la campanya “M’AGRADA SANT JORDI”.


Amb la iniciativa es volen conjuntar els esforços de diversos sectors de comerciants com els floristes, llibreters, forners, restauradores, establiments de moda i complements, entre uns altres, al voltant de la festa de la rosa i el llibre.


Per al comerç, la festa de Sant Jordi és un referent tradicional del binomi cultura i comerç, per això, els comerciants hem d’unir les iniciatives, entorn del llibre i de la rosa, els grans protagonistes del dia, per oferir els nostres productes i serveis de qualitat.

Adhesiu Sant Jordi
Adhesiu Sant Jordi
Per aquest motiu, Igualada Comerç ha enviat a tots els seus associats el pòster de la campanya, com també un plec d’adhesius, que es poden enganxar a les bosses de compra, embolcalls i en general, a tots els productes que s’hi oferesixen als clients.

Al mateix temps, l’entitat participarà en la part més lúdica de la campanya que està citada per la mateixa diada de Sant Jordi. Igualada Comerç hi serà a la Plaça de Cal Font el dissabte, dia 23 d’abril amb una carpa. Es presentaràn les campanyes actuals, com properes, i també es promourà l’entitat amb la seva nova imatge corporativa


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web