Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA OUTLET AL CARRER D’IGUALADA COMERÇ

OUTLET AL CARRER D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç torna a organitzar ”Outlet al Carrer”, una promoció que està tenint una extraordinària resposta i edició rere edició aplega milers de persones. El concepte d’aquesta promoció és l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. En diferència de la típica “Botiga al Carrer”, quan surten els comerços en una zona àmplia de tota la zona comercial d ’Igualada, aquesta proposta consisteix en l’ocupació de només una zona concentrada, concretament la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i Pl. de la Creu, convertint-ho d’aquesta manera en un potent i continuú “shopping line”.

La promoció “Outlet al Carrer” està oberta a participació a tots els associats d’Igualada Comerç. De fet, en només una setmana, els comerços de l’entitat ja han reservat quassi quaranta estands.

Enguany, els organitzadors ja han introduït una significativa novetat. La promoció es realitzarà dos dies, el divendres i dissabte, de 3 i 4 de juny. Aquesta ampliació es deu a repetides suggerències de molts participants i l’experiència més que postiva d’algunes ciutats, com ara Vic, Vilafranca del Penedès, Badalona, etc. L’inauguració oficial es farà el divendres, 3 de juny, a les 16:00 hores i els estands romandràn oberts fins a les 22:00 hores. El dissabte, 4 de juny, l’horari serà des de les 9:00 hores fins a les 21:00 hores.

Cantant Òpera
Cantant Òpera
Com sempre, la promoció anirà acompanyada amb diferents activitats i animació. La participació està limitada (un associat pot agafar més d’un espai) i es farà per rigorós ordre d’inscripcions.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web