Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL 3 I 4 DE JUNY, IGUALADA TORNA A SER LA CAPITAL COMERCIAL D’OUTLET

EL 3 I 4 DE JUNY, IGUALADA TORNA A SER LA CAPITAL COMERCIAL D’OUTLET

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Les ubicacions per la cinquena edició d’Outlet d’Igualada Comerç es van esgotar ja fa molt de temps.

En només un parell de setmanes, desprès de haver informat als seus associats, Igualada Comerç ja havien omplert totes les inscripcions per participar en la tercera edició d’aquesta exitosa proposta comercial, superant així en temps record totes les previsions.

Les inscripcions a Outlet d’Igualada Comerç han tingut des del principi un accelerat ritme i en només unes setmanes s’ha arribat a quassi 70 places inicialment previstes que seran repartides al llarg d’un potent i continuú “shopping line” per tota la Rambla Sant Isidre , c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu.

Imatge de l´edició de primavera ´10
Imatge de l´edició de primavera ´10
Així doncs, Outlet d’Igualada Comerç, com els millors Outlets brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors. Aquest format ja s’està convertint en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d ’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials.

Durant la jornada, n’hi haurà fil musical, animació i altres activitats que l’entitat ha programat pels igualadins i nombrosos visitants de la nostra ciutat.

L’entitat ha fet grans esforços per promocionar aquesta activitat, per la premsa i la ràdio. També s’estan preparant guies d’aquesta activitat, que es s’estan repartint travès dels comerços participants. S’està esperant una gran afluència de públic de la comarca, de moltes comarques veïnes i el públic de les grans ciutats, ja que, segon les enquestes de l’última edició, tant l’iniciativa, com el comerç igualadí els va encantar.

Cal creure, doncs, que una veritable invasió de gent, desde les terres de Lleida, fins a Barcelona, passin un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent el llegat cultural Igualadí. Milers de persones d’arreu de Catalunya no es dedicaran només a comprar als diferents comerços, sinó ompliran tot el centre comercial de la ciutat. Serà una oportunitat inmillorable per fer promoció de la marca “Igualada”, a més a més en un ambient divertit i festiu.

Per tant, el divendres i dissabte, dies 3 i 4 de juny, setanta carpes de participants tornaràn a omplir la Rambla , Plaça de la Creu i el carrer de Garcia Fossas.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web