Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES RESPOSTES DELS ALCALDABLES AL FULL DE RUTA PER AL FOMENT DE L’ACTIVITAT COMERCIAL 6/25

RESPOSTES DELS ALCALDABLES AL FULL DE RUTA PER AL FOMENT DE L’ACTIVITAT COMERCIAL 6/25

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El diumenge 22 de maig vam estar convocats a escollir les persones i les candidatures que han de dirigir el Govern de la ciutat d’Igualada, en el període 2011-2014.

La situació econòmica general i, la d ’Igualada en particular, demana una implicació de tots en el futur de la ciutat. Des d’Igualada Comerç volem estimular la participació, des de la divulgació de les prioritats d’actuació amb que les opcions polítiques van concorre a aquestes eleccions municipals.

El “Full de ruta per al foment de l’activitat comercial” és un intent de sistematitzar les propostes de les candidatures per l’Alcaldia d’Igualada en 6 grans àmbits i 25 propostes d’actuació que tenen una influència significativa en el comerç d’Igualada.

Aquesta sistematització busca reflectir de forma clara i concisa quins són els proposits de cada grup o candidatura municipal en aquells aspectes que afecten de forma clau la quotidianitat del desenvolupament comercial de la nostra ciutat. No busquem una lectura electoral en la que censurar o enaltir cap partit ni candidat. De fet és una eina que ens ha de permetre poder separar la eséncia mateixa de cada proposta electoral, del discurs públic on trobem tots els àmbits d’actuació que afecten la nostra ciutat.

Som comerciants i el nostre dia a dia és també el d’Igualada, per això volem proposar aquest “full de ruta”, volem participar i conèixer, abans de començar, com serà la nostra ciutat durant els propers quatre anys.

No es tracta tant de donar les respostes, sinó formular correctament les preguntes. No es tracta de saber què faries tu si fossis alcalde , sinó què farà qui en sigui. Quins són els seus compromisos?

La nostra entitat va lliurar aquest document a tots els candidats que aspiraven a l’Alcaldia de la nostra ciutat. Una vegada estudiat el Full de Ruta, se’ls va demanar que ho contestessin, amb el compromís d’Igualada Comerç de facilitar les seves respostes a tots els comerciants d’Igualada, cosa ja realitzada.

Volem agrair a les candidatures que es van presentar a les eleccions municipals a la ciutat d’Igualada, per la seva col•laboració en la presentació d’aquest “Full de ruta per al foment de l’activitat comercial”.

Les comunicacions i l’activitat comercial.

1. Millores en els accessos

2. Millores en les entrades

3. Senyalització

Les actuacions de manteniment.

4. Millores en neteja

5. Millores en enllumenat

6. Millores en seguretat

7.Canvis de circul.lació trànsit

8.Manteniment d’edificacions

La preferència de vianants

9. Ampliació de la vianantització

10. En els altres eixos comercials

11. Actuacions de renovació urbana

12. Ordenació càrrega i descàrrega

La promoció d’aparcaments

13. Aparcaments gratuïts

14. Aparcaments en zona blava

15.Altres modalitats d’aparcament

16. Aparcaments soterranis

La col•laboració público – privada en el foment d’Igualada

17. Igualada Comerç

18. Fires i promocions

19. Marca ciutat d’Igualada

20. Promourà el BID Igualada?

21. Altres actuacions

El model de comerç

22. Locals tancats

23. Pla d’usos comercials

24. Captació grans empreses

25. Festius comercials


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web