Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES OUTLET AL CARRER TORNA A OMPLIR EL CENTRE DE LA CIUTAT

OUTLET AL CARRER TORNA A OMPLIR EL CENTRE DE LA CIUTAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Una vegada més Igualada s’ha convertit per uns dies a la capital comercial de Catalunya. Setanta i dos establiments comercials, un record absolut de participació van compartir els espais al peu del carrer a la Rambla Sant Isidre , c/Garcia Fossas i a la Plaça de la Creu. Enguany, Outlet al Carrer es va realitzar dos dies, el divendres tarda i el dissabte. Les primeres enquestes realitzades a peu de carrer, senyalen que al públic i als comerciants els ha agradat aquest format i que es valorarà de repetir-ho de cara de les fitures edicions.

Molta gent a l´edició de 2011
D’aquesta manera, la cinquena edició d’Outlet al Carrer ja és història. El passat cap de setmana tot el comerç igualadí es va beneficiar de visitants i turistes d’aquell dia. I no només el comerç, sinó, moltes activitats i serveis de la ciutat. Milers de persones van tenir l’oportunitat de comprar als diferents comerços i van omplir tot el centre comercial de la ciutat. S’han arribat a complir els objectius marcats d’aquest esdeveniment en el calendari comercial de la ciutat. La pluja de que els dos dies tenia acte de presència no va agonseguir minvar el bullici de gent a la zona comercial i en tots els carrers colindants al centre. Els comerciants i el públic estaven satisfets de desenvolupament de la jornada de dissabte passat, malgrat que no es va poder arribar a les xifres de venta de l’any passat.


Les persones vingudes d’arreu de Catalunya no es van dedicar només a comprar a diferents parades al llarg de "Shopping line ", sinó va poder entrar a diferents comerços, omplint d’aquesta manera tot el centre comercial de la ciutat. Per l’altre banda, nombrosos visitants van tenir l’oportunitat de passar un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent els secrets i racons d’Igualada.

Enguany, les delícies al públic el van fer els grups de musics que actuaven en diferents escenaris i que van congregar centenars de persones.

D’aquesta manera es va terminar l’Outlet al Carrer, però de seguida l’entitat ja ha començat les preparacions de la Botiga al Carrer de l’estiu que es realitzarà despres de les vacances.
extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web