Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 3 DE SETEMBRE

BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 3 DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 3 de setembre, l’entitat està preparant la 30à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’estiu, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

Imatge de l´última edició

Per aquest motiu, Igualada Comerç vol informar de les principals novetats d’enguany i d’altres detalls d’aquesta activitat. Amb l’objectiu d’oferir una millor imatge de la Botiga al Carrer i de no dispersar l’oferta amb la conseqüent poca atractivitat comercial, s’ha proposat canviar el format de l’esdeveniment amb la creació de tres grans eixos, o ubicacions. Els comerciants es podràn posar davant dels seus propis establiments comercials als carrers c/St. Magí, c/Argent, c/Custiol, en el “Shopping Line a la plaça de Cal Font, i al Circuit Comercial lineal, que ocuparà els carrers de la Rbla. St. Isidre, c/Garcia Fossas, Pl. de la Creu, Pl. Ajuntament, c/Sta. Maria i la Pl. Pius XII. En el “Shopping Line”, tant com en el Circuit Comercial, la distribució serà amb les paredes o carpes de manera lineal.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten al carrer i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més s’organitzen activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, megafonia per les zones comercials peatonals i altres atraccions dels que informarem properament i que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable.

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el dilluns, 29 d’agost, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el dilluns, dia vinti nou d’agost de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.

Igualada Comerç convida a tots els associats, als ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 30ª edició.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web