Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES PLAQUES IDENTIFICATIVES D’IGUALADA COMERÇ

PLAQUES IDENTIFICATIVES D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç continua amb la campanya de promoció de la nova imatge del comerç d’Igualada. Un gran paper en aquesta difusió està jugant el material promocional i identificatiu, com ara bosses d’Igualada Comerç, piruletes, tubbs i altre material gràfic i de merchandasing que s’han anat fent en aquest mitg any.

Placa fixada en un comerç
Placa fixada en un comerç

No obstant això, el més important, l’identificació dels establiments comercials encara no s’ha fet. Per aquest motiu, la nostra entitat ha fabricat unes plaques identificatives d’alumini amb relleu, impreses a dos colors amb el nom Igualada Comerç i amb diametre de 12 cm . Aquestes plaques substitueixen els anteriors adhesius de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada.

Les plaques no tenen cap cost pels associats i Igualada Comerç s’ocupa de penjar-les als vidres de les portes, o dels aparadors de tots els establiments comercials adherits a l’entitat. Per tal de mantenir una estètica uniforme en tots els establiments associats, la placa es posa a 170 cm . d’alçada. Si aixó no és possible per qüestions d’infrastructura (façana, edifici, comunitat de veïns, etc.) es col·loca en el lloc que tant el comerç com Igualada Comerç consideren oportú, sent el criteri preferent la bona aparença.

El personal d’Igualada Comerç s’ocupa també de retirar els adhesius antics, si els associats així ho desitgen.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web