Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES BOTIGA AL CARRER, AMB MÉS DE 100 COMERÇOS PARTICIPANTS

BOTIGA AL CARRER, AMB MÉS DE 100 COMERÇOS PARTICIPANTS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A poc temps abans del llargament esperat dia de “La Botiga al Carrer”, que es realitzarà el proper dissabte dia 3 de setembre, Igualada Comerç te a punt tots els ingredients d’aquest popular esdeveniment. D’una banda, els comerços, més de 100 que hi prendràn part, una quantitat habitual per a la nostra ciutat. No ens podem oblidar que aquesta participació és una de les més grans a Catalunya. Per aquest motiu, l’edició igualadina és tant popular, conneguda i visitada.

Imatge 2008

Per aquest fet, junt amb les constant millores i continguts, atrau milers de visitants, tan de la comarca, com d’altres indrets de Catalunya Central. És habitual que setmanes abans, el públic fidel començi a trucar a l’entitat o l’Ajuntament, per informar-se de la data de la promoció i d’aquesta manera reservar-la a la seva agenda.

Tot aixó, perqué la Botiga al Carrer és una oportunitat excepcional per adquirir els productes d’una qualitat realment molt alta, de preus força competitius i acompanyats d’un servei exquisit. Per aquest motiu, any rere any, la Botiga al Carrer és una cita ineludible per molta gent, des de terres de Lleida fins a Barcelona, des de Berga fins a Vilanova i Geltrú, o fins i tot més lluny, de la zona de Ponent.

Imatge 2009

A més a més, enguany és realitzarà la trentena edició, un petit jubileu que demostra més de quintze anys d’una trajectòria ascendent. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de temporada vigent amb uns preus realment atractius. És una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten al carrer i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles. A més a més, aquesta vegada l’activitat marca simbolicament el tancament de les rebaixes d’estiu.

Per l’altre banda, Igualada Comerç, com l’organitzador de l’activitat procura introduïr novetats edició rere edició. Enguany, no és l’excepció i amb l’objectiu d’oferir una millor imatge de la Botiga al Carrer i de no dispersar l’oferta amb la conseqüent poca atractivitat comercial, s’ha proposat canviar el format de l’esdeveniment amb la creació de tres grans eixos, o ubicacions. Els comerciants s’ubicaràn dels seus propis establiments comercials als carrers c/St. Magí, c/Argent, c/Custiol, en el “Shopping Line a la plaça de Cal Font, i al Circuit Comercial lineal, que ocuparà els carrers de la Rbla. St. Isidre, c/Garcia Fossas, Pl. de la Creu, Pl. Ajuntament, c/Sta. Maria i la Pl. Pius XII.

Imatge 2010

Per l’últim, el fet diferencial de la Botiga al Carrer d’Igualada són activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, música i animació i que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. Concretament, enguany s’ha contractat un grup de maquilladors per fer el maquillatge infantil, una activitat que sempre atrau molts infants. Hi seràn a la Rambla al matí, i a la Plaça de la Creu per la tarda. Per l’altre banda, a la tarda n’hi haurà la música a carrèc de “Duo Nata”, i també Pepe Damas de “Damas Negras”.

Igualada Comerç convida a tots els ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 30ª edició.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web