Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST COP SÍ, LA BOTIGA AL CARRER, EL DISSABTE 10 DE SETEMBRE

AQUEST COP SÍ, LA BOTIGA AL CARRER, EL DISSABTE 10 DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Davant la previsió de fortes pluges del passat dissabte, i desprès de haver consulatat els participants, es va prendre la decisió de postposar la Botiga al Carrer, prevista per passat dissabte, dia 3 de setembre, pel proper dissabte, dia 10 de setembre. Els participants i el públic estaven preocupats per bon funccionament de l’activitat i es va preferir que la Botiga al Carrer es realitzès amb una setmana de retràs.


L’entitat ha intentat mantindre l’activitat fins l’últim moment. Malgrat això i davant les previsions de temps cada vegada més negatives, es va decidir canviar la data. L’objectiu principal és de no mantindre els assistents participants i el nombrós públic a falses expectatives fins el mateix dissabte.

No obstant aixó, les condicions meteorològiques van aguantar tot el dissabte, sense caure ni una sola gota. Malgrat l’alerta del Pla Inuncat i les informacions del mateix dissabte, que la comarca de l’Anoia i la ciutat d’Igulada estarien afectades amb fortes plujes, aquestes van passar de llarg de la zona.

Per aquest motiu, molts visitants, que no es van assabentar de l’anul·lació de l’activitat i guiats per bon temps, van arribar a Igualada i es van trobar amb la sorpresa que la Botiga al Carrer es faria la setmana següent. Encara que des de l’entitat es va parar la campanya publicitària i informar a tothom de canvi de data, es va veure una afluència de gent molt superior que habitual.

Naturalment, Igualada Comerç lamenta les molèsties que s’hagin pogut produir per aquests canvis aliens a la pròpia organització. Cal recordar que en l’edició de l’hivern va passar el mateix, peró, com al final sí que va ploure, el públic es va quedar a casa.

Evidenment, el format de la Botiga al Carrer, la publicitat i totes les activitats previstes per passat dissabte es mantindran pel dissabte, dia 10 de setembre tal i com s’havia planificat. D’aquesta manera esperem que tots, tant els comerços participants, com els visitants puguin aprofitar igualment aquesta populat activitat. No ens podem oblidar que aquesta participació és una de les més grans a Catalunya. Per aquest motiu, l’edició igualadina és tant popular, conneguda i visitada. Més de 100 que hi prendràn part, una quantitat habitual per a la nostra ciutat.

La Botiga al Carrer és una oportunitat excepcional per adquirir els productes d’una qualitat realment molt alta, de preus força competitius i acompanyats d’un servei exquisit. Per aquest motiu, any rere any, la Botiga al Carrer és una cita ineludible per molta gent, des de terres de Lleida fins a Barcelona, des de Berga fins a Vilanova i Geltrú, o fins i tot més lluny, de la zona de Ponent.

A més a més, enguany és realitzarà la trentena edició, un petit jubileu que demostra més de quintze anys d’una trajectòria ascendent. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de temporada vigent amb uns preus realment atractius. És una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten al carrer i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles. A més a més, aquesta vegada l’activitat marca simbolicament el tancament de les rebaixes d’estiu.

Per l’últim, el fet diferencial de la Botiga al Carrer d’Igualada són activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, música i animació i que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. Concretament, enguany s’ha contractat un grup de maquilladors per fer el maquillatge infantil, una activitat que sempre atrau molts infants. Hi seràn a la Rambla al matí, i a la Plaça de la Creu per la tarda. Per l’altre banda, a la tarda n’hi haurà la música a carrèc de “Duo Nata”, i també Pepe Damas de “Damas Negras”.

Igualada Comerç convida a tots els ciutadans i el públic en general a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, amb el motiu de participar en aquesta 30ª edició.

Més sobre l’Igualada Comerç

Igualada Comerç va ser una de les primeres associacions que va organitzar La Botiga al Carrer, activitat que s’ha anat estenent poc a poc a altres poblacions de Catalunya.

Igualada Comerç és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. Igualada Comerç té un calendari permanent d’activitats per promoure el comerç de la ciutat a través d’actes festius populars.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web