Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES BOTIGA AL CARRER NO DECEPCIONA

BOTIGA AL CARRER NO DECEPCIONA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Rambla plena´11s-2
Rambla plena´11s-2
Estava clar, la gent tenia ganes de la Botiga al Carrer. Des del bon matí es van poder veure grans quantitats de coches i nombròs públic que ràpidament omplia els carrers cèntrics d’Igualada. Més de mitg any des de l’última edició, i a més a més el fet que es postposès l’activitat el passat dissabte per l’amenaça de pluja, van crear un neguit especial que només la Botiga al Carrer pot sol·lucionar. I per fí, llargament esperat dia de “La Botiga al Carrer”, es va poder realitzar el passat dissabte dia 10 de setembre, I sembla ser que no va defraudar a ningú. Aquesta vegada tots els ingredients d’aquest popular esdeveniment estaven a punt. Desenes d’establiments comercials distribuïts per difererntes zones del centre de la ciutat, un temps ideal, i molt de públic , un fet ja habitual per a la nostra ciutat. S’ha tornat a confirmar que aquesta activitat és una de les més grans a Catalunya, justificant d’aquesta manera la seva popularitat.
c/Argent ple...
c/Argent ple...

Malgrat que alguns comerciants tenien dubtes si la gent que la semana passada es va acostar a Igualada, perquè no es van assabentar de l’anul·lació de l’activitat, tornarien a venir de nou, es va demostrar un altre cop que l’edició Igualadina té un públic fidel. A partir de les 11 del matí, els parquings ja estaven plens, creant-se ja habituals cues per entrar-hi.

Parquing ple a les 11 del matí
Parquing ple a les 11 del matí

Cal recordar que davant la previsió de fortes pluges pel passat dissabte, s’havía pres la decisió de postposar la Botiga al Carrer, prevista per dia 3 de setembre, pel dissabte, dia 10 de setembre. Els participants i el públic estaven preocupats per bon funccionament de l’activitat i es va preferir que la Botiga al Carrer es realitzès amb una setmana de retràs amb l’objeciu de poder fer-la en unes condicions òptimes.

No obstant aixó, les condicions meteorològiques van aguantar tot el dissabte, dia 3, sense caure ni una sola gota. Malgrat l’alerta del Pla Inuncat i les informacions del mateix dissabte, que la comarca de l’Anoia i la ciutat d’Igulada estarien afectades amb fortes plujes, aquestes van passar de llarg de la zona. Per aquest motiu, molts visitants, que no es van assabentar de l’anul·lació de l’activitat i guiats per bon temps, van arribar a Igualada i es van trobar amb la sorpresa que la Botiga al Carrer es faria la setmana següent. Encara que des de l’entitat es va parar la campanya publicitària i informar a tothom de canvi de data, es va veure una afluència de gent molt superior que habitual. Cal recordar que en l’edició de l’hivern va passar el mateix, peró, com al final sí que va ploure, el públic es va quedar a casa. Igualada Comerç lamenta les molèsties que s’hagin pogut produir per aquests canvis aliens a la pròpia organització.

...Com també Pl. de la Creu
...Com també Pl. de la Creu
Finalment, aquest dissabte, el format habitual de la Botiga al Carrer, amb la publicitat i totes les activitats previstes es van poder dur a terme, tal i com s’havia planificat. Durant tot el matí, a la Pl. de l’Ajuntament, un grup de maquilladors feia el maquillatge infantil, una activitat que sempre atrau molts infants. Els més grans, també van poder trobar els continguts més propis per a ells, doncs, a la tarda n’hi havía la música a carrèc de “Duo Nata”, i també Pepe Damas de “Damas Negras”.
Duo Nata
Duo Nata

Val dir que Igualada Comerç, com l’organitzador de l’activitat va introduïr alguns canvis en les ubicacionsi amb l’objectiu d’oferir una millor imatge de la Botiga al Carrer. Per tal de no dispersar l’oferta amb la conseqüent poca atractivitat comercial, es va proposar la creació de tres grans eixos. Els comerciants es podien ubicar davant dels seus propis establiments comercials als carrers c/St. Magí, c/Argent, c/Custiol, en el “Shopping Line a la plaça de Cal Font, i al Circuit Comercial lineal, que va ocupar els carrers de la Rbla. St. Isidre, c/Garcia Fossas, Pl. de la Creu, Pl. Ajuntament, c/Sta. Maria i la Pl. Pius XII.

I també Sant Magí...
I també Sant Magí...

D’aquesta manera es va portar a terme la trentena edició, un petit jubileu que demostra la bona salut i més de quintze anys d’una trajectòria ascendent. Milers de visitants d’arreu de Catalunya Central van poder fer una agradable visita i compres tranquiles.

Més de 100 comerços hi van prendre part, una quantitat ja habitual per a l’edició igualadina i la nostra ciutat, tancant d’aquesta manera simbolicament el peróde de les rebaixes d’estiu.

Més sobre l’Igualada Comerç

Igualada Comerç va ser una de les primeres associacions que va organitzar La Botiga al Carrer, activitat que s’ha anat estenent poc a poc a altres poblacions de Catalunya.

Igualada Comerç és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. Igualada Comerç té un calendari permanent d’activitats per promoure el comerç de la ciutat a través d’actes festius populars.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web