Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA NOVA WEB D’OFERTES D’IGUALADA COMERÇ EN LA FIRA DE SETEMBRE

LA NOVA WEB D’OFERTES D’IGUALADA COMERÇ EN LA FIRA DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç va participar el passat cap de setmana a la Fira de Setembre que es va celebrar al recinte Firal de Cal Carner i que és l’esdeveniment en que l’entitat col·labora des de fa molts anys. Igualada Comerç va aprofitar la seva assistència donant a conèixer i reforçar la seva nova imatge, com també per promoure el comerç igualadí entre els visitants de la Fira.

Enguany, el comerç igualadí va presentar la seva nova pàgina d’ofertes i de venta on-line, www.labotigaalcarrer.cat . Tenint en compte l’èxit de La Botiga al Carrer i acollida que rep aquesta proposta comercial, des d’Igualada Comerç s’ha cregut convenient fer un pas endavant i traslladar tot aquest event a la xarxa, i poder gaudir d’aquestes ofertes les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

La web ens ofereix la possibilitat de veure en tot moment les ofertes dels comerciants de la ciutat d’Igualada. Productes outlet i d’oferta que estan disponibles durant tot l’any es faci o no la Botiga al Carrer. Aquests productes es podran reservar i anar a comprar a l’establiment en qüestió.

Aquesta web pretén ser un portal amb informació rellevant de la ciutat i dels seus comerços i establiments, però sobretot mostrar de forma ràpida i intuïtiva les ofertes que aquests pengin en tot moment. Ens agradaria que fos una web de consulta on els usuaris poguessin trobar ofertes interessants i realment útils.

Igualada Comerç va aprofitar la presentació pública que s’havia fet en el marc de la Fira Multisectorial, els passats dies 22, 23, 24 i 25 de setembre en l’estand d’Igualada Comerç, repartint la nova Revista d’Igualada Comerç, com també uns pasquins informatius de la nova pàgina. Tots els igualadins i altres clients que s’acostin a l’oficina d’Igualada Comerç i deixin els seus correus electrònics per rebre les ofertes de labotigaalcarrer.cat, rebràn una bossa “M’Agrada Igualada”.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web