Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES Nº 5 DE LA REVISTA IGUALADA COMERÇ

Nº 5 DE LA REVISTA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Acaba de sortir el número 5 de la Revista d’Igualada Comerç, avui dia un producte ja consolidat i un dels suports on es fa evident la marca i l’imatge de l’entitat comercial igualadina. Una publicació que te 5 edicions a l’any i que, de forma gratuïta, els igualadins i igualadines la poden trobar als comerços associats, com també en diferentes institucions de la ciutat. Aquest número i com a prova pilot també es repartirà gratuïtament per diferents barris de la ciutat, doncs, s’ha pogut comprovar que la Revista té molt bona acceptació enre els ciutadans.

Revista d’Igualada Comerç és una publicació d’altíssima qualitat, amb un concepte innovador, pensada per satisfer a tots els perfils de lectors que podem trobar a la nostra ciutat. Amb ella es vol donar ressò a la comunicació i la publicitat dels professionals i les empreses igualadines, ajudant-les a arribar al seu públic objectiu de forma més efectiva. És una publicació creada per establir un nou canal de diàleg amb els usuaris del nostre comerç.

A més, Revista d’Igualada Comerç te el lector com el principal objectiu per aconseguir crear un interès real cap a cadascun dels impactes publicitaris que apareixen en el nostre mitjà.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web