Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LABOTIGALCARRER.CAT, EL NOU CONCEPTE DE VENTA ON-LINE

LABOTIGALCARRER.CAT, EL NOU CONCEPTE DE VENTA ON-LINE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

FILOSOFIA

La necessitat de seguir endavant amb els negocis ha provocat que Internet i les noves tecnologies siguin imprescindibles per al desenvolupament dels mateixos. Tant és així, que cada vegada són més els petits comerços que comencen a tenir la seva pròpia pàgina web, o perfil al Facebook on distribueixen i venen els seus productes. Donar aquest pas és una decisió molt encertada ja que més d’un 35 per cent dels consumidors espanyols consulta la web abans d’accedir a la compra d’un producte i/o servei.


Les plataformes de comerç electrònic ofereixen més i millors beneficis: ajuden a disminuir els costos logístics i de magatzematge, els comerços tenen una major capacitat de negociació de preus per competir contra les grans superfícies i, en consequència, abaratir els seus productes, evidenment amb les mateixes garanties de sempre. Per tot això, comprar a través de la xarxa és cada vegada més avantatjós, alhora que fiable, tant per els clients, com per als comerços online.


En 2010, la incorporació d’alguns negocis espanyols al món online va superar els 7.300 milions d’euros a Espanya, un 25% més que l’any anterior, generant un 34% més de transaccions que en 2009. De cara a aquest any 2011, s’estima que la xifra de negoci en internet ascendirà gairebé un 20%.


La majoria de comerciants estan disposats a donar el salt a internet. No obstant això els recursos són escassos. Per aquest motiu, Igualada Comerç vol oferir als seus associats unir-se a programes de l’entitat per crear les plataformes conjuntes i donar el pas decisiu a e-comerç.

ESDEVENIMENT

La Botiga al Carrer es una activitat tradicional que s’organitza als carrers d’Igualada al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Productes Outlet, de rebaixes o de temporades anteriors omplen els stands de les botigues durant una jornada plena d’activitats paral·leles de lleure. Una iniciativa simpàtica i comercial que omple de vida les principals vies de la ciutat gràcies a productes i articles a uns preus increïbles. Més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, ofereixen productes Outlet, de rebaixes o de temporades anteriors. Organitzada per Igualada Comerç, es una de les promocions comercials amb més èxit, que omple de vida les principals vies de la ciutat i que reuneix milers de persones de tota Catalunya Central, gràcies a productes i articles a uns preus increïbles. L’afluència de públic es espectacular. Es calcula que l’edició igualadina atrau cada vegada entre 15.000 i 25.000 persones.

Botiga al Carrer, un gran esdeveniment

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada va ser una de les primeres associacions que va organitzar aquest esdeveniment. Són ja 15 anys de la existència de la Botiga al Carrer, i més de 30 edicions. A molts altres indrets de Catalunya existeixen esdeveniments semblants a la Botiga al Carrer, però degut a la seva antiguitat, i al constant esforç de l’organització, el poder d’atracció que té l’edició igualadina supera un pur interès comarcal.

La gràcia i la particularitat d’aquesta és que la Botiga al carrer no és només un acte típic de compra. És molt més, és passejar, és un acte lúdic, amb molta animació. És un acte social. A part de l’esdeveniment en si on es poden trobar grans ofertes i descomptes, s’organitzen també activitats paral·leles de lleure, com maquillatge infantil, megafonia, concerts, i altres atraccions que tenen com objectiu fer una jornada inoblidable per els assistents.

Tenint en compte l’èxit d’acollida que rep aquesta proposta comercial, des d’Igualada Comerç creiem convenient fer un pas endavant i traslladar tot aquest event a la xarxa, i poder gaudir d’aquestes ofertes les 24 hores del dia, i els 365 dies de l’any. La web ens ofereix la possibilitat de veure i comprar en tot moment productes outlet i d’oferta dels comerciants que estaran disponibles durant tot l’any es faci o no la Botiga al Carrer. Ventes directes, ininterrompudes i no pendents d’inclemències meteorològiques. Aquests productes es podran reservar i anar a comprar a l’establiment en qüestió, o és podràn comprar travès sistemes de pagament electrònics (en el cas que el comerç o servei en disposin).

A més a més, aquesta web pretén ser un portal amb informació rellevant de la ciutat i dels seus comerços i establiments, però sobretot mostrar de forma ràpida i intuïtiva les ofertes que aquests pengin en tot moment. Es pretèn que fos una web de consulta on els usuaris poguessin trobar ofertes interessants i realment útils.

Ofertes 24 hores al dia i 365 dies a l´any

Els clients potencials de www.labotigaalcarrer.cat seran els habitants d’Igualada i de les ciutats properes, ja que es promocionarà la web als carrers de la ciutat i als medis informatius (amb etiquetes sobre productes ofertats a la web, banderoles, paradetes informatives, etc.).

Des d’Igulada Comerç s’ha invertit molt en aquest nou portal, tot esperant que sigui una eina util. Igualada Comerç va aprofitar la presentació pública que s’havia fet en el marc de la Fira Multisectorial, els passats dies 22, 23, 24 i 25 de setembre en l’estand d’Igualada Comerç, repartint la nova Revista d’Igualada Comerç, com també uns pasquins informatius de la nova pàgina. Tots els igualadins i altres clients que s’acostin a l’oficina d’Igualada Comerç i deixin els seus correus electrònics per rebre les ofertes de labotigaalcarrer.cat, rebràn una bossa “M’Agrada Igualada”.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web