Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ FIRMA UN CONVENI AMB EL BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA S.A

IGUALADA COMERÇ FIRMA UN CONVENI AMB EL BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA S.A

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Des de fa anys Igualada Comerç treballa en l’ampliació constant dels seus serveis, intentant buscar els millors acords i convenis que contibueixen en la reducció de les despeses en la gestió diaria dels negocis comercials. Dins del aquest continuú afany de proporcionar als seus associats nous serveis, promocions i ofertes, Igualada Comerç ofereix també als interessats les avanttages que poden oferir diferentes entitats bancaries.

Per aquest motiu, el divendres passat, a la seu de l’entitat es va firmar un conveni entre Igualada Comerç i Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. que te com l’objectiu difusió dels serveis de BBVA entre els socis d’Igualada Comerç mitjançant aquest acord de col.laboració i la comercialització de productes i serveis bancaris entre els membres de l’entitat comercial igualadina.

Igualada Comerç dins del marc de difusió institucional, es compromet a difondre i promocionar periòdicament entre els seus socis els serveis oferts per BBVA a través dels mitjans de comunicació al seu abast, aixa com el contingut i avantatges d’aquest conveni.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu. Per a més detalls i informació cal dirigir-se a l’oficina de BBVA al c/St. Jordi 7 , o trucar per telèfon a 93.801.70.90.

El conveni el van firmar d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç i de l’altra el Sr. Manuel Gallego Miralles, en nom i representació de Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. A l’acte hi van assistir també el Vicepresident d’Igualada Comerç, Sr. Josep Casanovas i el director d’oficina de BBVA d’Igualada, el Sr. Josep Duran Muñoz.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web