Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ I LA 9ª EDICIÓ DEL ZOOM FESTIVAL EUROPEU DE CINEMA PER A TELEVISIÓ

IGUALADA COMERÇ I LA 9ª EDICIÓ DEL ZOOM FESTIVAL EUROPEU DE CINEMA PER A TELEVISIÓ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Un any més Igualada es vesteix de Gala en la Novena edició del Zoom Festival Europeu de Cinema per a Televisió es durà a terme del 2 al 6 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu.

Durant aquests dies, la nostra ciutat es convertirà en l’aparador del cinema europeu per a televisió i rebrà professionals de televisions i productores d’arreu d’Europa. D’aquesta manera tots junts, el Zoom i Igualada Comerç, dinamitzarem a nivell cultural la comarca de l’Anoia i convertirem la seva capital, Igualada, en el punt de referència de l’audiovisual català i europeu.

En un gran esforç col·lectiu volem marcar una petjada en tots aquells que ens visitin, volem que tota la ciutat es vesteixi de cinema, que tots ens vestim de Zoom. Hem de sumar forces entre tots i el comerç i serveis son un element essencial per tal d’aconseguir una ciutat implicada.

És per això que Igualada Comerç i Zoom Festival han repartit entre tots els associats de l’entitat comercial igualadina invitacions especials per veure pel·lícules de la secció oficial a concurs amb les quals podran obsequiar als seus clients i convidar-los al Festival Zoom.

Volem que tota la ciutat tingui l’oportunitat de viure i veure la qualitat del cinema per a televisió de la que gaudeix Catalunya i Europa.

Que tingueu un bon Zoom!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web