Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ FIRMA EL CONVENI DE COLABORACIÓ AMB LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L’AJUNTAMENT D’IGUALADA

IGUALADA COMERÇ FIRMA EL CONVENI DE COLABORACIÓ AMB LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L’AJUNTAMENT D’IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat divendres, dia 28 d’octubre es va firmar el Conveni de Col·laboració entre el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, organisme adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d ’Igualada i Igualada Comerç, per a la consolidació del Centre Comercial a Cel Obert (CCCO) d’Igualada.

Aquest Conveni es va firmar amb l’objectiu de potenciar especialment la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis que contribueixen a la necessària renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO).

D’altre banda, la voluntat de l’Ajuntament d ’Igualada és de donar suport al sector comercial per consolidar el model comercial d ’Igualada a partir de la generació de nous valors afegits per tal de completar el model amb l’objectiu de potenciar el conjunt de “productes” comercials de la localitat, d’incrementar el poder d’atractivitat comercial i incrementar l’àrea d’influència d’Igualada com a ciutat de compres.

Igualada Comerç porta a terme aquest projecte amb una clara vocació integradora cercant sinèrgies i punts en comú amb la finalitat d’aconseguir economies d’escala.

La coincidència d’objectius entre el CCAM, l’Ajuntament d ’Igualada i Igualada Comerç ha originat un comú interès en la recíproca col·laboració d’aquestes entitats, i aquesta voluntat de col·laboració aconsella subscriure aquest conveni amb l’objectiu de contribuir en la necessària renovació i consolidació de l’activitat comercial i així consolidar la seva posició competitiva.

El present conveni té per objecte consolidar o fins i tot crear sinergies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir l’equipament comercial col·lectiu urbà en l’element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

El Conveni el van signar el Sr. Josep Maria Recasens i Soriano, Director General de Comerç, Sra. Àngels Chacón i Feixas, Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament d ’Igualada i el Sr. Jordi Martínez i Seuba, President d’Igualada Comerç.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web