Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES DELEGACIÓ D’IGUALADA COMERÇ I D’AJUNTAMENT D‘IGUALADA EN LA VI CONVENCIÓ DE LA CCC

DELEGACIÓ D’IGUALADA COMERÇ I D’AJUNTAMENT D‘IGUALADA EN LA VI CONVENCIÓ DE LA CCC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Delegació igualadina
Delegació igualadina
Aquest passat divendres, dia 11.11.2011, la Confederació de Comerç de Catalunya va celebrar la sisena edició de la seva trobada anual. Una notrida delegació d’Igualada, encapcelada pel Alcalde Marc Castells i el President d’Igualada Comerc van participar en aquesta VI a Convencio de la CCC.

La VI Convenció del Comerç de Catalunya va estar inaugurada pel director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, que, junt amb el president de la CCC, Pere Llorens, va donar el tret de sortida de la trobada anual dels dirigents comercials catalans. Llorens va donar la benvinguda als assistents i ho ha aprofitat per reivindicar i manifestar les inquietuds del comerç català amb vista a aconseguir un comerç més proper i local, amb més formació i suport a la professionalització, més integrat i cohesionat; en definitiva, aconseguir més cooperació entre les organitzacions empresarials, els gremis i les associacions de botiguers. Recasens, per la seva banda, també va remarcar la importància de treballar conjuntament i va voler donar el seu suport perquè el model de comerç català tiri endavant.

Posteriorment, el periodista Xavier Graset va donar pas a un col·loqui amb la intenció de conèixer com veu l’opinió pública el comerç de casa nostra. Amb l’ajuda de la cap de la secció d’Internacional de l’Ara , Carme Colomina; del sotsdirector d’El Punt Avui , Manuel Cuyàs; del catedràtic de la Universitat de Barcelona Germà Bel i de la periodista i escriptora Pilar Rahola , van anar desgranant temes d’actualitat i que afecten molt el comerç, com ara la llibertat d’horaris, la proliferació dels outlets i del top manta, la crisi o el corredor mediterrani, per esmentar-ne només uns quants. Tots quatre van demostrar que tenen idees molt concretes, els uns a favor i els altres no tant, i l’experiència ha estat molt positiva.

La CCC va incorporar al seu pla estratègic una nova àrea de treball relacionada amb la responsabilitat social corporativa, per la qual cosa l’organització està treballant en un estudi per conèixer quines pràctiques porten a terme els comerciants i les seves associacions per atendre les necessitats de caràcter social de la seva comunitat, tant importants per al sector i per a la satisfacció dels clients. La presentació va anar a càrrec de Jordi Martínez , president d’Igualada Comerç i vicepresident de la Comissió d’Empresa Familiar i Responsabilitat Social Corporativa de la CCC, qui va convidar al president de la CCC, Pere Llorens, i un representant de la Fundació ONCE , José Enrique García, a signar un conveni de col·laboració per tal de promoure i integrar plenament a les persones amb discapacitat a la societat i fer els establiments més accessibles.

Posteriorment en Miquel Àngel Fraile, secretari general de la CCC i el Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya van procedir al lliurament de premis CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial.

Calvet de Maians
Calvet de Maians
Igualada va tornar a ser-hi present en aquesta part de l’acte. Calvet de Maians, associat d’Igualada Comerc va rebre la distincio del Premi Llinguistic en el marc de VI Convencio de la CCC, en la categoria d’establiments comercials, igualment com l’Igualada Comerc, com, qui tambe va rebre la distincio del Premi Linguistic en la categoria de les entitats comercials territorials.

El president de la Generalitat, Artur Mas, va voler participar en la cloenda de la VI Convenció del Comerç de Catalunya, junt amb el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens. Artur Mas va agraïr la invitació de la Confederació en una data tan significativa per a l’organització i va destacar la importància del comerç de proximitat per a l’economia i la societat catalanes. El president va felicitar els guanyadors del premis de la CCC i també va animatr als dirigents comercials presents a continuar lluitant plegats, fent pinya, per tal de sortir de la crisi.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web