Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CADA ABRAÇADA UN REGAL

CADA ABRAÇADA UN REGAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Entrem en unes dates en que els sentiments i la sensibilitat estan al màxim nivell. I com cada any, els comerciants d’Igualada preparen les activitats promocionals. Per aquest motiu, Igualada Comerç ha intentat fer una campanya que transmeti aquests sentiments. Una campanya en que els associats i els ciutadans d’Igualada i d’altres llocs hi participin. Una campanya amb bona acollida per la gent, sensible i atractiva. Una campanya positiva per associats i clients. On els igualadins i tots els visitants tingui la oportunitat de participar...

I de guanyar!

Que passa si se sumen abraçades i comerç? Doncs, hi ha premis per a tots! Més concretament, 4.500€ en premis!

1 Primer premi de 1.500€ en vals de compra

3 Segons premis de 500€ en vals de compra

5 Tercers premis de 300€ en vals de compra

Pòster de la Caampanya de Nadal de 2011
Pòster de la Caampanya de Nadal de 2011
Per poder optar a un d’aquests premis, cal enviar una foto d’una abraçada en algun dels establiments d’Igualada Comerç. Fes-te una foto d’una abraçada en algun comerç o element identificatiu de la mateix (dins o fora de l’establiment, amb una bossa)! Ha de quedar clar de quin establiment es tracta i entraràs en un sorteig de 4500€ en premis. Evidentment, els comerços o serveis que surten a les fotos han de ser socis d’Igualada Comerç.

Cal enviar la foto a info@igualadacomerc.cat i especificar quin és el comerç associat que s’hi representa i posar el nom, telèfon, adreça i adreça electrònica del autor de la foto. També es poden portar les fotos directament a les oficines d’Igualada Comerç al c/La Torre 5, d’Igualada. Entre totes les fotos recollides es farà el sorteig que és realitzarà el dia 3 de Gener de 2012 a la Plaça de Cal Font a les 20h de la tarda.

Els premis seran vals per a compres en qualsevol establiment associat a Igualada Comerç.

Les bases del concurs es poden consultar a la web www.igualadacomerç.cat i establiments associats.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web