Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IL•LUSIÓ AL COMERÇ-UNA CONFERÈNCIA QUE NO ES POT PERDRE!

IL•LUSIÓ AL COMERÇ-UNA CONFERÈNCIA QUE NO ES POT PERDRE!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç, conjuntament amb l’Ajuntament d ’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, us convidem a participar a la sessió "Il·lusió al Comerç", que tindrà lloc el dia 20 de desembre i s’emmarca dins del projecte “Anoia Activa ”, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques” i cofinançada pel Fons Social Europeu.

La sessió està dirigida al sector del comerç i a la resta de sectors econòmics de la comarca de l’Anoia i anirà a càrrec d’Emilio Duró , que ens plantejarà com motivar-nos per tal d’adoptar una actitud mental positiva, com desenvolupar el coeficient d’optimisme i com enfrontar-nos amb bona actitud i motivació als reptes que ens planteja el futur.

Emilio Duró
Emilio Duró

Emilio Duró és un economista i formador de reconegut prestigi que ha desenvolupat la seva activitat professional en importants empreses i universitats. En l’actualitat i des de fa més de 20 anys treballa com a Consultor i Formador en empreses nacionals i multinacionals de diversos sectors com Microsoft, Telefonica, Ono, Inditex, Alcatel, Barclays, Sanitas, Ikea, Renfe, Zurich i Hewlett Packard, entre d’altres.

La sessió tindrà lloc dimarts 20 de desembre a les 21:00 hores a IG-NOVA Empresa (Av. Mestre Muntaner, 86). L’entrada a la sessió és lliure. Podeu formalitzar les vostres inscripcions a través del correu electrònic info@igualadacomerc.cat , o al telèfon 93 805 14 19.

Invitació 275 kb

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web