Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MAGISTRAL CONFERÈNCIA DE L’EMILI DURÓ!

MAGISTRAL CONFERÈNCIA DE L’EMILI DURÓ!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Davant d’una sala plena de gom a gom, més de 400 persones es van quedar maravellades amb la ponència “Il·lusió al Comerç” de l’Emili Duró. Recordem que davant del poder de convocatòria, es va haver de canviar la sala, i en lloc d’IG-NOVA, es va fer a la sala del Institut Pere Vives Vich. Malgrat aixó, davant d’una asistencia masiva, molta gent va haver d’escoltar la conferència a peu.

Encara que el títol induïa que es debatria només de Comerç, el Duró va abarcar els temes molt més generals. Va parlar d’actitud positiva davant la vida i com podriem trobar les maneres de ser (més) feliços.

Es va comentar que avui en dia la vida és molt mes llarga. La gent no esta preparada per viure tants anys de manera feliç i amb l’il·lusio. Però amb actitud positiva i alegre, la vida s’allarga i es guanya en la qualitat de la mateixa.

De fet la ponència d’ahir va ser un crit d’optimisme davant dels problemas de dia a dia que ens comporta el ritme acelerat de la vida.

També va posar emfasi en l’importància de la família i les seves influències. Segon Duró, les persones es formen de 0 a tres anys, i en aquesta formació dels seus caràcters la principal influència la té la familia.

Un vespre inolvidable, amb un conferènciant savi, va deixar tots els assistents impresionats, contents i amb ganes de tornar a escoltar-ho de nou. Vist l’èxit de la convocatoria Igualada Comerç intentarà organitzar de cara de l’any vinent noves jornades de sensibilització.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web