Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


REGALEM ABRAÇADES!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Els últims dos caps de setmana als principals carrers comercials d’Igualada es va poder veure una escena força curiosa. Un noia i una noia anaven entre visitants i compradors amb cartell d’Igualada Comerç on posava “Regalem Abraçades”.

Abraçades
Abraçades

I feien realment aixó, regalaven abraçades entre un públic sorpres en un primer instant, peró que de seguida va correspondre a aquest “regal” tant inesperat. Grans i petits, homes i dones, els d’aquí i d’alla s’abraçaven amb el noia i amb la noia i també entre ells. Durant pràcticament tres hores cada dia, el centre de la ciutat es va omplir d’emocions, sentiments i bones vibracions que es regalaven i intercanviaven de manera gratuïta.

L’iniciativa s’enmarca dins la Campanya “Cada Abraçada és un regal” en la qual Igualada Comerç reparteix 4.500 € en premis. Per poder optar a un d’aquests premis, cal enviar una foto d’una abraçada en algun dels establiments d’Igualada Comerç. La foto ha de ser d’una abraçada en algun comerç o element identificatiu de la mateix (dins o fora de l’establiment, amb una bossa)! Ha de quedar clar de quin establiment es tracta i es podrà entrar en un sorteig de 4500€ en premis. Evidentment, els comerços o serveis que surten a les fotos han de ser socis d’Igualada Comerç.

Cal enviar la foto a info@igualadacomerc.cat i especificar quin és el comerç associat que s’hi representa i posar el nom, telèfon, adreça i adreça electrònica del autor de la foto. També es poden portar les fotos directament a les oficines d’Igualada Comerç al c/La Torre 5, d’Igualada. Entre totes les fotos recollides es farà el sorteig que és realitzarà el dia 3 de Gener de 2012 a la Plaça de Cal Font a les 20h de la tarda.

Els premis seran vals per a compres en qualsevol establiment associat a Igualada Comerç.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web