Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES TV 3 FA EL REPORTATGE DE LA CAMPANYA “CADA ABRAÇADA ÉS UN REGAL”

TV 3 FA EL REPORTATGE DE LA CAMPANYA “CADA ABRAÇADA ÉS UN REGAL”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Quant falten just 7 dies fins el sorteig de 4.500 euros en vals de compra, amb el motiu de la Campanya d’Igualada Comerç "Cada Abraçada és Un Regal",la setmana passada un equip de TV3 es va desplaçar a Igualada per fer el reportatge d’aquesta inèdita campanya d’Igualada Comerç. Els peridistes van tenir l’oportunitat de gravar una parella dins l’establiment “Terra Endins” i poseriorment van entevistar els responsables de l’entitat. El programa s’emetrà durant aquesta semana en Telenoticies Comarques.

Moment de la grabació
Moment de la grabació

Campanya “Cada Abraçada és un regal” en la qual Igualada Comerç reparteix 4.500 € en premis, ja ha tingut una repercusió important arreu de Catalunya i en diferents mitjans de comunicación nacionals.

Recordem que per poder optar a un d’aquests premis, cal enviar una foto d’una abraçada en algun dels establiments d’Igualada Comerç. La foto ha de ser d’una abraçada en algun comerç o element identificatiu de la mateix (dins o fora de l’establiment, amb una bossa)! Ha de quedar clar de quin establiment es tracta i es podrà entrar en un sorteig de 4500€ en premis. Evidentment, els comerços o serveis que surten a les fotos han de ser socis d’Igualada Comerç.

Cal enviar la foto a info@igualadacomerc.cat i especificar quin és el comerç associat que s’hi representa i posar el nom, telèfon, adreça i adreça electrònica del autor de la foto. També es poden portar les fotos directament a les oficines d’Igualada Comerç al c/La Torre 5, d’Igualada. Entre totes les fotos recollides es farà el sorteig que és realitzarà el dia 3 de Gener de 2012 a la Plaça de Cal Font a les 20h de la tarda.

Els premis seran vals per a compres en qualsevol establiment associat a Igualada Comerç.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web